mandag 4. mars 2013

Jeeei, min første kreasjon!

Jeg har blitt hobbydesigner! Sååå stolt! Det begynte med at jeg kjøpte et mønster på et handlenett hos Stoff og Stil, og det var så sinnsykt kronglete beskrevet, og detaljene var, mine øyne, altfor kronglete de også. Så jeg lagde ferdig nettet, og fikk litt blod på tann, kan du si. Natten etter drømte jeg at jeg sydde et handlenett jeg selv hadde laget mønster til, og vips var jeg ikke bare hobbydesigner, jeg var sanndrømt også! Når jeg blir engasjert i noe, blir jeg så totalt oppslukt av det at jeg glemmer at det finnes mennesker som ikke elsker å gjøre det jeg nettopp har oppdaget. Så nå går jeg rundt og innbiller meg at alle på denne jordkloden ikke vet om noe mer spennende enn å krabbe rundt på alle fire for å tegne mønster, klippe og sette i knappenåler. 

Skjer'a? Nei, jeg bare står her og henger i stua med dette sinnsykt kule handlenettet.

Med vinden i nettet

Ingen grunn til å være vrang, nettet et like superfint med innsiden ut.

Til og med en liten lomme! Den observante leser vil legge merke til at sømmen synes. Vi bare sier at det var meningen, vi.

Pris: ikke en eneste krone kostet det meg! Nåler, sneller etc hadde jeg fra før av, mønsterpapiret var en gammel rull med maskeringspapir (eller kanskje det er noe annet den skal brukes til, jeg er ikke sikker. Spiller ingen rolle), stoffet fant jeg i mammas bunke med bomullsstoffer hun sparer på fordi noen kanskje får bruk for det en dag (takk, mamma!). Alt i alt var forholdene perfekt tilrettelagt for en designernovise som ikke er glad i å perfeksjonere smådetaljer. 

2 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke herlig og kreativt å lage noe fra "bunnen av". Her har du jo utfoldet deg med både design og gjenbruk! Fint ble det også :)
  Takk for hygglige kommentarer på min blogg. Jeg finner ingen nettside om Ingenio og håndarbeidsskolen der. Men om du leter på bloggen Randis tanker, så tror jeg du finner mer utfyllende informasjon, hun har en mer grundig reiseblogg enn jeg har. (Jeg har laget lenke i en av mine poster fra Gran Canaria, kanskje det om grotte-landsbyen(?). Dersom du ikke har noe i mot det, så legger jeg deg på min bloggroll. Ha en superfin dag.

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Jeg må innrømme at jeg var rimelig stolt. Nå har ferden gått videre til et skjørt, så da får jeg bakse med en glidelås for andre gang i mitt liv. Ønsk meg lykke til ;)

  Da skal jeg sjekke ut Randis tanker, takk for tipset. Og nei, jeg at absolutt ingen ting i mot å være på bloggrollen din, jeg føler meg heller beæret!

  Fortsatt god søndag.

  SvarSlett